Qui som
L’AMIC, constituïda l’any 1997, integra 475 mitjans, dels quals 136 són capçaleres de premsa gratuïta que tenen una tirada conjunta superior al milió d’exemplars, 49 de premsa de pagament amb una distribució superior als setanta-cinc mil exemplars i 290 són mitjans digitals que conjuntament superen els tretze milions d’usuaris únics mensuals. L’Associació està al servei del col·lectiu i defensa els seus interessos amb rigor i professionalitat.

Des de l’AMIC s’afavoreix l’intercanvi d’experiències professionals, opinions i suggeriments entre tots els editors, i es desenvolupen plataformes conjuntes que permeten a tots els associats gaudir d’unes eines i recursos que contribueixen a millorar els seus sistemes de gestió i la qualitat dels seus mitjans. Tot això amb la ferma voluntat de consolidar un sistema empresarial mediàtic, solvent, plural...
Som un territori amb gran tradició de mitjans de proximitat tant impresos com digitals, on conviuen diversos tipus de formats, periodicitats i continguts que, en molts casos, se centren en un tipus de públic molt concret o, que s’especialitzen i es dediquen a un únic sector, com pot ser l’economia, l’oci, el món infantil o estudiantil, entre molts altres.
Subscriu-te al nostre butlletí
  He llegit i accepto els termes i condicions