NotÝcies

N˙vol impulsa un portal de p˛dcasts culturals en catalÓ
Dijous, 29 de desembre 2022

El digital Núvol, mitjà associat a l’AMIC, ha posat en marxa Podcast.cat, un nou aparador per donar a conèixer pòdcast culturals en català, a més d’un espai d’incubació o de residència de projectes d’àudio. Un llançament que coincideix a més amb el desè aniversari del mitjà.

Aprofitant que disposa del domini pòdcast.cat, Núvol es proposa construir un portal de referència del format en llengua catalana. “El portal ha d’identificar i fer seguiment d’aquells pòdcasts de l’àmbit cultural català que facin una aportació diferenciada, tant si són impulsats per un particular o una institució cultural”, diu el mitjà.

L’objectiu del projecte és “donar a conèixer i informar sobre els pòdcasts que hi ha en llengua catalana”, explicava recentment el director de Núvol, Bernat Puigtobella, en una entrevista a Comunicació 21.

“Oferim un acompanyament a pòdcasts que ens agraden, els ajudem en l’edició i la visualització. Hi ha un esclat de pòdcasts, cosa que ens permet veure-ho com una aposta a llarg termini. Volem crear una escuderia de pòdcasts en català”, reblava.

 
Subscriu-te al nostre butlletÝ
  He llegit i accepto els termes i condicions