Notícies

País invisible, nou podcast sobre la cultura occitana a Catalunya
Dilluns, 7 de novembre 2022

L'Associacion entara Difusion d'Occitània en Catalonha (ADOC), que realitza el mitjà de comunicació associat a l'AMIC, Jornalet, ha estrenat un nou podcast audiovisual titulat "País invisible", que vol acostar la realitat nacional i cultural occitana al públic català.

El primer episodi ha estat dedicat a Vielha i a la Querimònia, el secret de l'autogovern d'Aran. D'ara endavant, "País Inivisible" presentarà en 18 episodis de 20 minuts de durada la història i les històries dels occitans, de la seva llengua, cultura i tradicions, amb àudios en totes les variants occitanes i locucions i aclariments en català.

Les emissions estan dirigides a tots aquells ciutadans de Catalunya amb inquietuds per la llengua, per la cultura, per la història, per les minories nacionals, per la Vall d'Aran i per l'occità.

“País invisible” es publica al web paisinvisible.cat, a Ivoox, Spotify, YouTube... A més, es promocionarà ens els mitjans propis de l’ADÒC i associats i, evidentment, a les xarxes socials com Twitter, Facebook, TikTok Instagram.
Subscriu-te al nostre butlletí
  He llegit i accepto els termes i condicions