Notícies

La gala dels Premis Sonor, organitzats per La Mira, desvetlla els 10 millors podcast en català
Dimarts, 14 de juny 2022

Els Premis Sonor, organitzats per el mitja de comunicació associat a l'AMIC, La Mira, amb col·laboració de Catalunya Ràdio, el patrocini de TRAM i el suport d’iVoox i Estrella Damm, va acollir el passat 13 de juny la gala de la primera edició dels Premis Sonor del podcast en català.

Durant l’acte, presentat per la cap de redacció de LA MIRA, Magda Gregori, i el presentador de L’última hora del Matí de Catalunya Ràdio, Quim Morales, s’han desvetllat en directe els deu guardonats d’entre les prop de 200 candidatures presentades. La gala es va retransmetre a través de Catalunya Ràdio a les 11 de la nit d’aquest mateix dilluns.

Els 10 podcasts premiats d'aquest 2022 són; "Berídic Sulfúric", al millor podcast de ficció; "Mòbil, cartera i claus", al millor de narrativa de no-ficció i de Ràdio Primavera Sound; a la millor producció el "Projecte veus"; el reconeixement al millor podcast d'entreteniment, "Van fer història!" de Sàpiens; al millor d'innovació per "Miliciana. Diari d'una batalla"; al millor conversacional per "Fans de l'Alcover-Moll"; i el reconeixement al millor guió pel projecte "Barcelona AMB paraules d'arxiu". Cal destacar que la categoria de podcast publicitari va quedar deserta per falta de qualitat a les propostes presentades i el premi del públic va ser atorgat a un podcast dedicat als jocs de taula moderns i de rol que forma part del projecte Podcastcity de Ràdio Ciutat de Tarragona, "La Partida".

El jurat dels Premis ha estat format per Francesc Canosa, director de La Mira; Toni Sellas, professor de Comunicació de la Universitat de Vic; Marta Salicrú, directora de Ràdio Primavera Sound; Laura Torné, responsable de màrqueting i continguts d’iVoox; i Àlex García, cofundador de la productora La Coctelera Music.

 




Subscriu-te al nostre butlletí
  He llegit i accepto els termes i condicions