Notícies

DirCom Catalunya ha celebrat l’onzena edició de NetCom amb més de 300 professionals de la comunicació
Divendres, 4 de novembre 2022
Xavi Coral (presentador del TN Migdia de Televisió de Catalunya), Charlie Castaldi (Periodista y productor audiovisual), Mª Lluïsa Martínez Gistau (Presidenta de Dircom Catalunya) y John Carlin (Periodista y escritor)

Dircom Catalunya, l’entitat que reuneix ja a més de 240 socis directors de comunicació i representants d’empreses, organitzacions i entitats del país i de la qual l’AMIC forma part, va organitzar ahir l’onzena edició de “NETCOM”. Un esdeveniment que ha comptat amb més de 300 professionals de la comunicació, entre ells representants de l’AMIC.

A l’acte s’ha celebrat un debat sobre els diferents usos de la comunicació en contextos geopolítics, com l’actual. L’esdeveniment, celebrat a  l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona, ha comptat amb la participació dels periodistes i escriptors John Carlin i Charlie Castaldi, que han analitzat el valor de la comunicació en contextos sociopolítics.

María Luisa Martínez Gistau, la presidenta de Dircom Catalunya, ha exposat que vivim en una “permacrisis” després de la pandèmia de la COVID-19, la qual cosa es tradueix en “un context volàtil, incert i imprevisible que causa sensació de fragilitat i inseguretat”.

Martínez Gistau ha defensat que, davant moments de “transformació vertiginosa” com l'actual, “veracitat, transparència i ètica han de continuar sent els conceptes que marquin l'evolució de la professió” perquè “necessitem confiar, confiar en les empreses, en els mitjans i en les institucions, en el que ens identifica com a societats obertes.”

 




Subscriu-te al nostre butlletí
  He llegit i accepto els termes i condicions